B Nieuws – Alumnus van het jaar

Als blijk van waardering worden alumni die een bijzondere bijdrage leveren aan technologie, innovatie, wetenschap of ondernemerschap door de TU Delft bekroond met de titel ‘alumnus van het jaar’. Dit jaar gaat deze eer naar een alumnus van onze eigen faculteit: ir. Daan bruggink (1976). Architect, ondernemer en vader van drie jonge kinderen. Sinds 2007 leidt hij orga architect, een biobased architectenbureau dat op dit moment de vraag nog maar net aankan. Wat is het recept voor succes van deze nijmeegse architect?

Lees het volledige artikel hieronder of download het artikel als PDF.

November 2013

2013_11_25-B-Nieuws-Alumnus-van-het-Jaar

Meer informatie

Orga Architect Natuurgoed Ziedewij Featured

Natuurgoed Ziedewij

Ziedewij is een uitgestrekt poldergebied bij Barendrecht dat gaat worden ingericht tot een biofilisch woon- en belevingsgebied. Bewoners en bezoekers zullen er kunnen verblijven, eten en drinken in een nauwe band met de natuur.

Biophilic Onderwijs 01

Biophilic Onderwijs

In de gebouwde wereld van onze kinderen, de onderwijsgebouwen, zouden biophilic ontwerpprincipes een vanzelfsprekendheid moeten zijn. Onze hersenen en dus ook de ontwikkelende hersenen van onze kinderen zijn sterk gebaat bij het ontdekken en verkennen van de natuur.