Circulair bouwen en biophilic design staan flink in de spotlights en dat merken we. De stroom van aanvragen voor het ontwerpen van een grote diversiteit aan projecten blijft groeien. Daarbij valt op dat de duurzame projecten steeds groter worden in schaal en complexiteit. Interessante tijden hier bij ORGA, die het bureau en de ontwerpers uitdagen zich verder te ontwikkelen. Om hier de komende jaren goed mee om te gaan zijn we nu op zoek naar duurzame architecten om het team mee uit te breiden.

Fauna Aanzicht 005
Wildopvang Avolare – ORGA architect

Flexibele schil

Het ORGA team bestaat uit een vaste kern met daaromheen een schil van freelance architecten waar we op projectbasis mee samenwerken. De mensen uit de schil hebben ieder zo hun eigen specialismen op het gebied van duurzame architectuur. Aan de start van een project kijken we telkens welke combinatie van architecten het projectteam gaat vormen. Door inzet van expertise zo te organiseren is het bureau in staat om voor een grote diversiteit aan projecten gespecialiseerde teams in te zetten.

Momenteel zijn we op zoek naar ervaren architecten om deze flexibele schil mee uit te breiden!

Kadoelenweg Achterzijde Bewerkt
Geknikt houten woonhuis, Amsterdam-Noord – ORGA architect

Vaardigheden

  • Omdat het de bedoeling is dat we je meteen kunnen inzetten in een project is het zeer gewenst dat je praktijkervaring hebt met het begeleiden/uitvoeren van alle fasen van een bouwproject, inclusief het bouwkundig tekenwerk.
  • Het bureau werkt met Vectorworks 2019 voor het modelleren, visualiseren en bouwkundig tekenen in 3D. We vragen dus van iedereen in het ontwerpteam dat ze hiermee uit de voeten kunnen. Leren werken met Vectorworks is overigens goed te doen als je al het nodige bouwkundig tekenwerk hebt gedaan met andere software.
  • Bij ORGA architect ligt de focus op het ontwerpen van gezonde gebouwen die bestaan uit biobased materialen, aangevuld met hergebruikte materialen. Enige affiniteit met deze manier van bouwen en aspecten als houtbouw constructies, dampopenheid en natuurlijke materialen is daarom wenselijk.
Vogelvlucht1
Houten woonwijk Knooperf, Texel – ORGA architect

Interesse?

Architecten ervaren het werken bij ons als interessant en uitdagend door de duurzame bouwmethoden en de grote diversiteit aan projecten. De ontwerpteams bij ORGA zijn horizontaal georganiseerd: iedereen denkt, ontwerpt en tekent mee.
Op de lange termijn breiden we ook het vaste team uit en de architecten uit de flexibele schil waar we goed mee samenwerken zijn dan logischerwijs de eerste mensen die we benaderen.

Is jouw interesse gewekt en ben je minstens twee dagen in de week beschikbaar? Stuur een e-mail naar info@orga-architect.nl.