ORGA architect wint circulaire prijs Rijk van Nijmegen

De Cirkel Prijs Grote Witruimte Cropped

RVN 2025 is een samenwerkingsverband tussen de Gemeente Nijmegen en omliggende gemeentes met als doel het aanjagen van verduurzaming en innovatie in het MKB. De Cirkel is een jaarlijkse award die wordt uitgereikt aan ondernemers met een voorbeeldrol op het gebied van circulariteit.

Orga Architect Winnaar Cirkel 2020

De jury vond dat ORGA architect in 2020 in Nijmegen en omgeving circulair ondernemen op de meest duurzame manier vorm heeft gegeven. En dus mocht oprichter Daan Bruggink op 10 december De Cirkel award in ontvangst komen nemen.

In het kader van zijn nominatie werd er een kort interview met Daan gehouden:

Meer informatie

Orga Architect Natuurgoed Ziedewij Featured

Natuurgoed Ziedewij

Ziedewij is een uitgestrekt poldergebied bij Barendrecht dat gaat worden ingericht tot een biofilisch woon- en belevingsgebied. Bewoners en bezoekers zullen er kunnen verblijven, eten en drinken in een nauwe band met de natuur.

Biophilic Onderwijs 01

Biophilic Onderwijs

In de gebouwde wereld van onze kinderen, de onderwijsgebouwen, zouden biophilic ontwerpprincipes een vanzelfsprekendheid moeten zijn. Onze hersenen en dus ook de ontwikkelende hersenen van onze kinderen zijn sterk gebaat bij het ontdekken en verkennen van de natuur.