De Architect Blog – Wanted: Delfts biobased onderzoek!

Eind vorig jaar viel mij de eer ten deel verkozen te worden tot Alumnus van het Jaar 2013 van de TU Delft. Behalve eeuwige roem hing er ook een bedrag aan, dat geïnvesteerd moet worden in een onderzoeksproject samen met de TU Delft. Nu is er aan interessante onderzoeken uiteraard geen gebrek, maar mijn eerste gedachte was: ‘Hoe kan ik met dit prijzengeld de biobased architectuur stimuleren?’ Vandaar dat ik deze blog gebruik als oproep. Ik ben er namelijk rotsvast van overtuigd dat er genoeg interessante ontwikkelingen zijn op het gebied van biobased ontwerpen.

Bekijk het artikel op de website van De Architect, lees het volledige artikel hieronder of download het artikel als PDF.

Februari 2014

2014-02-20-De-Architect-Delfts-biobased-onderzoek

Meer informatie

Orga Architect Natuurgoed Ziedewij Featured

Natuurgoed Ziedewij

Ziedewij is een uitgestrekt poldergebied bij Barendrecht dat gaat worden ingericht tot een biofilisch woon- en belevingsgebied. Bewoners en bezoekers zullen er kunnen verblijven, eten en drinken in een nauwe band met de natuur.

Biophilic Hospitality 01

Biophilic Hospitality

We leven in een wereld die steeds sneller, digitaler en volgebouwd is. In de vrije tijd zoekt men daarom veelvuldig de natuur en het buitenleven op. Dit biedt kansen voor ondernemers in hospitality om gasten met een biofilisch ontworpen omgeving een memorabele vakantie te bieden.