Dentz – De natuur als basis, de patiënt centraal

De persoonlijke betrokkenheid van zijn opdrachtgevers maken het werk voor Bruggink een stuk makkelijker: ‘Wie kiest voor ecologisch bouwen is vaak al heel betrokken bij het project. Door veel met mijn opdrachtgever te praten, ze te leren kennen en het gebruik van het gebouw en hun wensen te gaan begrijpen, lukt het altijd om tot een goed resultaat te komen. In die zin maakt het niet uit of ik een tandartspraktijk of een dierenkliniek ontwerp, als het vertrekpunt goed is en het contact met de opdrachtgever klopt dan zal het eindresultaat altijd goed aansluiten.’

Lees het volledige artikel hieronder of download het artikel als PDF.

Juni 2014

2014_06_01-Dentz-De-natuur-als-basis-de-patient-centraal

Meer informatie

Orga Architect Natuurgoed Ziedewij Featured

Natuurgoed Ziedewij

Ziedewij is een uitgestrekt poldergebied bij Barendrecht dat gaat worden ingericht tot een biofilisch woon- en belevingsgebied. Bewoners en bezoekers zullen er kunnen verblijven, eten en drinken in een nauwe band met de natuur.

Biophilic Hospitality 01

Biophilic Hospitality

We leven in een wereld die steeds sneller, digitaler en volgebouwd is. In de vrije tijd zoekt men daarom veelvuldig de natuur en het buitenleven op. Dit biedt kansen voor ondernemers in hospitality om gasten met een biofilisch ontworpen omgeving een memorabele vakantie te bieden.