Het Houtblad – Biofiel in de draai

Via internet ging de huidige bewoners van de Kadoelenweg op zoek naar architecten die daarin zijn gespecialiseerd. Drie vielen op tijdens deze zoektocht. Na gesprekken met hen viel de keuze uiteindelijk op Daan Bruggink van ORGA architect in Nijmegen. Niet alleen het gesprek, maar ook een houten woonhuis in Eemnes, dat deze architect had ontworpen, sprak hun erg aan. Nadat ze er waren gaan kijkenen bleek dat de bewoners zeer enthousiast waren over Daan Bruggink, en was de kogel door de kerk.

Houblad Logo

December 2018

Het-Houtblad-Biofiel-in-de-draai

Meer informatie

Orga Architect Natuurgoed Ziedewij Featured

Natuurgoed Ziedewij

Ziedewij is een uitgestrekt poldergebied bij Barendrecht dat gaat worden ingericht tot een biofilisch woon- en belevingsgebied. Bewoners en bezoekers zullen er kunnen verblijven, eten en drinken in een nauwe band met de natuur.

Biophilic Hospitality 01

Biophilic Hospitality

We leven in een wereld die steeds sneller, digitaler en volgebouwd is. In de vrije tijd zoekt men daarom veelvuldig de natuur en het buitenleven op. Dit biedt kansen voor ondernemers in hospitality om gasten met een biofilisch ontworpen omgeving een memorabele vakantie te bieden.