Video – Bijenpaleis promo met Egbert Jan Weeber

Weet je dat er enorme bijensterfte in de wereld plaatsvindt en dat Nederland zelfs de hoogste wintersterfte van Europa heeft? We hebben bijen juist hard nodig, want zij zorgen voor een derde van ons groente en fruit. Om de bijenpopulatie een steun in de rug te geven zetten we bijenpaleizen neer in stadsparken door heel Nederland. Met jouw hulp, laten we de bijen hierin aansterken. Het bijenpaleis wordt een architectonische aanwinst voor het park en een ontmoetingsplek voor iedereen die van bijen, natuur en gezond eten houdt.

Bekijk al onze video’s op het Orga Architect YouTube kanaal.

April 2013

Meer informatie

Orga Architect Natuurgoed Ziedewij Featured

Natuurgoed Ziedewij

Ziedewij is een uitgestrekt poldergebied bij Barendrecht dat gaat worden ingericht tot een biofilisch woon- en belevingsgebied. Bewoners en bezoekers zullen er kunnen verblijven, eten en drinken in een nauwe band met de natuur.

Biophilic Wonen 01

Biophilic Wonen

Veel biophilic principes zitten standaard in ieder ORGA ontwerp, zoals bijvoorbeeld de natuurlijke materialen en het optimaal gebruiken van daglicht. Vanaf de eerste houten bungalow tot de recente moderne eco-villa’s zoeken we in het ontwerp zoveel mogelijk de band met de natuur op.