Ecologische architect 01

Natuur architect

ORGA architect is een modern architectenbureau dat gespecialiseerd is in natuurlijke, biobased architectuur.  Ecologische architect Daan Bruggink werkt vanuit de overtuiging dat natuurlijke bouwmaterialen van grote waarde voor de toekomst zijn. Sinds de oprichting van ORGA in 2007 heeft Daan zijn liefde voor de natuur en passie voor de bouwkunst vertaald in een grote diversiteit aan verrassende, duurzame gebouwen.

Ecologische architect ORGA bouwt met natuurlijke, hergroeibare materialen. Zo creëeren wij duurzame omgevingen waarin mensen gezond en comfortabel kunnen wonen of werken.

ORGA projecten op locaties door heel Nederland variëren in functie, grootte en budget. Ieder gebouw heeft echter een eigen karakter, stijl en schoonheid. Daarbij zijn energiezuinigheid en natuurlijke materialen voor ons als ecologische architect vanzelfsprekend. Iedereen verdient het om in een gezond en comfortabel gebouw te wonen of werken. Dus betaalbaarheid altijd een van de uitgangspunten.

Huis Ontworpen Door Ecologische Architect
Ecologische materialen en moderne architectuur gaan uitstekend samen

Naar aanleiding van de stikstofcrisis publiceerde eco architect Daan Bruggink onlangs nog een pittig opiniestuk. Lees het hier

Mensen verschillen, dus gebouwen verschillen. Er is dan ook geen ORGA catalogus. Omdat projecten tot stand komen in samenspraak met de gebruiker is het ontwerp een product van diens wensen en onze creativiteit. Zo ontstaat er interessante architectuur met een eigen karakter. Als er al een lijn valt te trekken in ons portfolio als ecologische architect dan is het vooral de bouwmethode. Dat is vrijwel altijd houtbouw met gebruik van HSB of CLT en natuurlijke isolatie en gevelbekleding.

Ecologische architect ORGA 03
Werkgebied van bureau ORGA in de circulaire economie

Onze gebouwen worden algemeen beschouwd worden als positieve voorbeelden van duurzaam ontwerp. Daar zijn we trots op. De Nederlandse bouw is echter nog lang niet waar hij moet zijn qua duurzaamheid. Dus wij blijven innoveren, evolueren en inspireren. Heeft u plannen voor een duurzaam project en zoekt u een ecologische architect? Daag ons uit!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen met uw vragen. We bieden met plezier even wat uitleg over waar u allemaal aan moet denken bij het opstarten van een bouwproject.

Bel ons op 024 6636354, stuur een mail naar info@orga-architect.nl of gebruik het onderstaande contactformulier!

    Dit formulier wordt beschermd door Google reCAPTCHA Privacybeleid en
    Servicevoorwaarden zijn van toepassing.