ORGA architect is een door de natuur geïnspireerd architectenbureau dat zich bij het ontwerpen laat leiden door biofilische principes en technieken. We creëren moderne, circulaire gebouwen gemaakt van biobased materialen waarbij de band tussen mens en natuur centraal staat.

Landgoed Beukenrode

Het 19e eeuwse landhuis Beukenrode in Doorn wordt duurzaam gerestaureerd. De opknapbeurt maakt het gebouw toekomstbestendig, energiezuinig en geschikt voor de moderne functie eisen.

ScoutingArk

ORGA architect zorgde voor het ontwerp van een drijvend houten clubhuis. De ScoutingArk is grotendeels van natuurlijke en biobased materialen gemaakt. Het gezonde en comfortabele binnenklimaat en een overvloed aan daglicht vormen voor de scouts een uiterst prettige hobbyomgeving.

Bijenpaleis

Op eigen initiatief heeft ORGA architect een ecologisch bijenpaleis ontworpen bedoeld voor stadsparken. Het project trok grote publiciteit in diverse sociale media en inmiddels zijn met behulp van crowdfunding de eerste bijenpaleizen neergezet in oa.a Amsterdam, Haarlemmermeer en Beuningen.